• Leveringstid 2-4 dager.
  • Gratis frakt når du handler for minimum 1.000,-
  • Gratis ombytning til ny vare.
  • Returfrakt belastes 79 kr.
  • Velg "klikk & hent" for gratis levering i fysisk butikk i Harstad. 

Frakt & levering

Vi pakker og sender ut varene så fort som mulig, og helst innenfor 24 timer (alle virkedager). Estimert leveringstid er 2-4 dager alt etter hvor man bor. Vi sender alle våre ordrer med PostNord og du kan selv velge om du vil ha den levert til postkassa, hentested eller direkte på døra. Vi har fysisk butikk i Harstad og du er selvfølgelig velkommen til å velge "klikk & hent" for gratis levering i butikk.

Vi tilbyr gratis frakt på alle ordrer over 1.000 kr. Når pakken er sendt vil du motta en bekreftelse på epost med sporingsnummer. 

Retur & reklamasjon

Dersom du ønsker å bytte varen med en annen tilbyr vi dette uten omkostninger. Skal varen returneres og kjøpet heves kan du kjøpe en forhåndsbetalt fraktseddel fra oss til 79 kr.Les mer om retur & bytte her.

Noen ganger er man uheldig å mottar en defekt vare. Ved reklamasjoner skal du kontakte oss via mail med ordrenummer, beskrivelse av feilen samt bilder som viser problemet. Dersom reklamasjonsvaren ønskes retur vil vi selv dekke returfrakten.Les mer om reklamasjon her.

Klikk & hent

Du kan hente din ordre gratis på Bysenteret i Harstad. Du vil få en bekreftelse så snart varen er klar til avhentning. Vi pakker varene så raskt som mulig og gjerne innen 2 timer.